Vorige Artikel 19 van 51 Volgende

Katoenen draagtas momlife

€ 6,95 (inclusief 21% btw)

Katoenen draagtas met lange hengsels in zwart of wit welke bedrukt wordt met de tekst momlife. Voor dit woord plaatsen we een hashtag.

Ben jij ook zo'n trotse moeder en vind jij het belangrijk dat de taken van het mama zijn altijd op de eerste plaats komt. Jij bent de supermama. De mama die deze tas mag dragen aan haar zijde. Op deze tas komt de tekst #momlife te staan. Deze tekst wordt weergegeven in een modern lettertype.

Voor de opdruk kan gekozen worden uit vele drukkleuren. Tegen een kleine meerprijs kan de opdruk zelfs in een glitterkleur gedrukt worden. De tekst wordt geplaatst in de rechteronderhoek. Een bijzondere plaats maar daardoor zeker opvallend.

Jij mag er echt trots op zijn dat jij mama bent. Misschien wel de beste ter wereld!  Daarom is de tas ook een leuk idee om cadeau te geven op een bijzondere dag of zomaar tussendoor aan de beste mama die jij kent. Voor de  tas heeft u de keuze uit 2 formaten. Standaard bieden we u de grote tas aan met lange hengsels. Deze heeft een afmeting van 38 x 42 cm. De tas heeft lange hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 38 x 42 cm. U kunt voor een lagere prijs in het daarvoor bestemd meerkeuzemenu ook de kleinere uitvoering kiezen. Deze heeft korte hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 22 x  26 cm.

Mocht je een andere kleur voor de tas wensen dan zwart of wit dan kun je dit voorafgaand aan je bestelling altijd even navragen via het contactformulier.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss