Vorige Artikel 20 van 51 Volgende

Katoenen draagtas # eigen tekst

€ 6,95 (inclusief 21% btw)

Katoenen draagtas met lange hengsels in zwart of wit welke bedrukt wordt met een hastag gevolgd door een eigen tekst.

Ben jij ergens megatrots op of wil je even een belangrijk punt maken dan doe je dat tegenwoordig door de hashtag te gebruiken op de diverse social media kanalen. Je kunt ze nu ook op deze tas toepassen. Op deze tas komt de hashtag te staan met daarachter een woord of tekst naar wens. Deze tekst wordt weergegeven in een modern lettertype.

Voor de opdruk kan gekozen worden uit vele drukkleuren. Tegen een kleine meerprijs kan de opdruk zelfs in een glitterkleur gedrukt worden. De tekst wordt geplaatst in de rechteronderhoek. Een bijzondere plaats, maar daardoor zeker opvallend.

Ook een leuk idee is om iemand met deze tas te verrassen waarbij er achter de hashtag zijn of haar naam staat of haar favoriete artiest of voetbalclub. Of wat dacht je van als iemand met zijn of haar nieuw bedrijf naamsbekendheid nodig heeft en deze tas gewoon gebruikt door achter de hashtag de bedrijfsnaam in te laten vullen. Geef het kracht door deze tas te bestellen. Voor de  tas heeft u de keuze uit 2 formaten. Standaard bieden we u de grote tas aan met lange hengsels. Deze heeft een afmeting van 38 x 42 cm. De tas heeft lange hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 38 x 42 cm. U kunt voor een lagere prijs in het daarvoor bestemd meerkeuzemenu ook de kleinere uitvoering kiezen. Deze heeft korte hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 22 x  26 cm.

Mocht je een andere kleur voor de tas wensen dan zwart of wit dan kun je dit voorafgaand aan je bestelling altijd even navragen via het contactformulier.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss