Vorige Artikel 23 van 51 Volgende

Katoenen draagtas met liefste oma

€ 6,95 (inclusief 21% btw)

Katoenen draagtas met lange hengsels in zwart of wit welke bedrukt wordt met de tekst liefste oma. Om deze tekst plaatsen we een mooie krans met vele bloemetjes en hartjes.

Ben je voor je  eigen oma of voor de oma van je kind op zoek naar een leuke tas dan is deze helemaal bijzonder. Op de tas komt liefste oma te staan . Om de tekst heen plaatsen we een mooie krans met bloemetjes en hartjes.

Voor de opdruk kan gekozen worden uit vele drukkleuren. Tegen een kleine meerprijs kan de opdruk zelfs in een glitterkleur gedrukt worden.

De tas is zeker een leuk idee voor de verjaardag van oma of om te verrassen met moederdag, want ook dan horen de oma's in het zonnetje gezet te worden.  Voor de  tas heeft u de keuze uit 2 formaten. Standaard bieden we u de grote tas aan met lange hengsels. Deze heeft een afmeting van 38 x 42 cm. De tas heeft lange hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 38 x 42 cm. U kunt voor een lagere prijs in het daarvoor bestemd meerkeuzemenu ook de kleinere uitvoering kiezen. Deze heeft korte hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 22 x  26 cm.

Mocht je een andere kleur voor de tas wensen dan zwart of wit dan kun je dit voorafgaand aan je bestelling altijd even navragen via het contactformulier.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss