Vorige Artikel 24 van 51 Volgende

Katoenen draagtas met liefste juf

€ 6,95 (inclusief 21% btw)

Katoenen draagtas met lange hengsels in zwart of wit welke voorzien wordt met de tekst liefste juf. Leuk om de juf mee te verrassen aan het eind van het schooljaar. Een mooie krans om de tekst heen maakt het een prachtige tas.

Zoek je een leuke cadeau om de juf mee te verrassen aan het eind van het schooljaar, dan is deze tas het perfecte cadeau voor haar. Op de tas komt liefste juf te staan in een hip lettertype. Rondom de tekst liefste juf plaatsen we een mooie krans bestaande uit bladeren en hartjes.

Voor de opdruk kan gekozen worden uit vele drukkleuren. Tegen een kleine meerprijs kan de opdruk zelfs in een glitterkleur gedrukt worden.

Een perfect cadeautje toch om aan de juf te overhandigen. Kan ze  voortaan al haar spulletjes in  doen als ze naar school loopt en dan kan iedereen ook zien hoe lief ze is! Voor de  tas heeft u de keuze uit 2 formaten. Standaard bieden we u de grote tas aan met lange hengsels. Deze heeft een afmeting van 38 x 42 cm. De tas heeft lange hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 38 x 42 cm. U kunt voor een lagere prijs in het daarvoor bestemd meerkeuzemenu ook de kleinere uitvoering kiezen. Deze heeft korte hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 22 x  26 cm.

Mocht je een andere kleur voor de tas wensen dan zwart of wit dan kun je dit voorafgaand aan je bestelling altijd even navragen via het contactformulier.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss