Vorige Artikel 20 van 135 Volgende

The secret ingredient - Love Poster

Artikelnummer: POSLOVEHOME
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Een prachtige poster met de tekst the secret ingredient is always love. Een prachtige poster voor bijvoorbeeld op de slaapkamer. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

In de liefde zijn vele teksten een mooi en daarvan maken we graag gebruik door er  een mooie poster voor te ontwerpen. Deze versie mag er wezen. Eentje met stijl en spanning. Op de poster staat de tekst the secret ingredient is always love. Het woord  love is  in een open letter gedrukt. Dit straalt spanning uit.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. De poster is leverbaar in 6 verschillende formaten,

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss