Vorige Artikel 22 van 135 Volgende

Ik houd van jou - Poster

Artikelnummer: POSLOVEHOME
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Een prachtige poster met de tekst ik houd van jou de wereld rond etc. Deze poster omgeven door vrolijke hartjes is leverbaar in maar liefst 6 formaten.

Prachtige poster waarin de tekst precies uitlegt hoeveel iemand van een ander houdt. De tekst is Ik houd van jou de wereld rond.  Van de lucht tot aan de grond. ik heb je lief mijn leven lang. Duizend kusjes op je wang.

Met deze poster geef je duidelijk de liefde aan voor je partner echter is het ook een prachtige poster voor in  de babykamer.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. De poster is leverbaar in 6 verschillende formaten,

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss