Vorige Artikel 21 van 135 Volgende

PS I love you - Poster

Artikelnummer: POSLOVEHOME
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Prachtige poster met de eenvoudige maar pakkende tekst. PS I love you. Deze zin wordt ondertekend door het hartje. Leverbaar in 6 formaten.

Prachtige poster waarbij de eenvoud van weinig tekst wel voldoende zegt. Er staat PS I love you alsof dat de informatie is die je nog snel aan iemand wil meegeven bij het beeindigen van je brief  aan hem of haar. Echter nu weergegeven op posterformaat laat het die persoon bij het passeren van deze poster nog even herinneren.

De belangrijke boodschap in de liefde wordt ondertekend door het symool van de liefde, het hartje.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. De poster is leverbaar in 6 verschillende formaten,

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss