Vorige Artikel 19 van 135 Volgende

For ever and ever - Poster

€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Een bijzondere poster met de kort maar krachtige tekst for ever and ever. Voor eeuwig en altijd. Een mooie poster voor een centrale plek in huis. Te leveren in 6 formaten.

Een tekst hoeft niet uit heel veel letters en woorden te bestaan om duidelijk te maken waar het om draait. Soms zeggen weinig letters al voldoende. Als je trouwt met iemand beloof je hem of haar de eeuwige trouw ofwel for ever and ever. Deze woorden staan op een bijzondere manier vermeld op deze poster. Doordat de woorden een beetje in elkaar vallen geeft het een speels effect zonder dat het de duidelijkheid verliest.

Deze poster is een leuke cadeautip voor het bruidspaar. Deze krijgt vast een mooie plaats in huis.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. Deze is leverbaar in 6 verschillende formaten. Te weten A4, A3, A2, A1, 20x30cm en 30x40cm.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss