Vorige Artikel 10 van 157 Volgende

Batman geboorteposter

€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Poster in het thema batman. Op het masker wordt de naam van het jongetje of meisje geplaatst. Daaronder komen de geboortegegevens tussen de bliksem te staan. Poster is leverbaar in 6 formaten.

Is er een babietje geboren en ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau dan valt het altijd goed in de smaak als het cadeau te maken heeft met het pasgeboren jongetje of meisje. De herkenning die de ouders in het kraamcadeau zien is een klap op de vuurpijl.

Bij deze geboorteposter staat de naam van het jongetje of meisje in het masker gedrukt met daaronder de geboortegegevens tussen de bliksem door. Een flitsende poster die zeker opvalt tussen de prachtige spulletjes op de babykamer.

De gegevens als de geboortedatum, geboortetijd etc kunt u invullen in de daarvoor bestemde open velden.

Deze poster met de mogelijkheid tot 6 formaten wordt gedrukt op hoogwaardige kwaliteit posterpapier. 

Bij iedere poster is er de mogelijkheid er een posterhanger bij te bestellen welke bestemd is voor diverse formaten. Er is een posterhanger verkrijgbaar voor A4 en 20x30 cm formaat, een posterhanger voor A3 en 30x40 cm formaat, een posterhanger voor A2 formaat en een posterhanger voor het grootst te leveren A1 formaat. Iedere posterhanger wordt geleverd met een zwart of cognac-gekleurd ophangkoord. De posterhanger wordt los van de poster geleverd om beschadigingen tijden

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss