Vorige Artikel 16 van 135 Volgende

Let's rock this day - Poster

€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Een poster met de tekst Let's rock this day with love. De poster wordt versierd met op de achtergrond grote harten. De poster is leverbaar in 6 formaten.

Een prachtige poster met de tekst let's rock this day with love. Maak van elke dag een bijzondere dag. Gevuld met liefde als het kan.

Deze poster is uitermate geschikt voor dat ene verliefde stelletje dat niet zonder elkaar kan. Ze stralen liefde uit, ze houden van elkaar.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. Deze is leverbaar in 6 verschillende formaten. Te weten A4, A3, A2, A1, 20x30cm en 30x40cm.


Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss