Vorige Artikel 8 van 157 Volgende

Baby lijntekening - Geboorteposter met naam en datum

€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Lijntekening van een pasgeboren baby met daarbij zijn of haar naam vermeld en de geboortedatum. De poster is leverbaar in 6 formaten.

Prachtige weergave van een geboorteposter waarbij de baby is afgebeeld als lijntekening met daaronder de ruimte voor zijn of haar naam met daarnaast de geboortedatum. De poster is leverbaar in 6 formaten.

De naam en geboortedatum kunnen ingevuld worden in de daarvoor bestemde open velden. Mocht men of de naam of de geboortedatum niet op de poster willen vermeld hebben dan kunnen deze velden leeggelaten worden. De notatie van de geboortedatum zal gedaan worden zoals op het voorbeeld met de maand languit als woord.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. Deze is leverbaar in 6 verschillende formaten. Te weten A4, A3, A2, A1, 20x30cm en 30x40cm.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss