Vorige Artikel 11 van 157 Volgende

Stay wild moon child - Poster

€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Prachtige poster met de tekst stay wild moon child. Een prachtige verduistering van de maan om de tekst heen. Leverbaar in 6 formaten.

Een prachtige poster met daarin een verduisterde maan. In de maan  staat  de tekst stay wild moon child. Een prachtige poster die past zowel in de babykamer als op de slaapkamer van stoere jongens of hippe meisjes.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. Deze is leverbaar in 6 verschillende formaten. Te weten A4, A3, A2, A1, 20x30cm en 30x40cm.


Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss