Vorige Artikel 25 van 99 Volgende

Please remain seated - WC poster

€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Poster voor op het toilet met de tekst please remain seated during the entire performance thank you! Deze vrolijke poster is leverbaar in 6 formaten.

Wanneer je gasten naar het toilet gaan bij jou in huis wil je natuurlijk ook dat ze het weer in goede staat achter laten. Soms is daar een aanwijzing of een advies voor nodig via een tekstposter. Op deze poster staat de tekst Please remain seated during the entire performance. Thank you!

Vrolijk jij ook het toilet op met een poster als deze?

Deze opdruk wordt geprint op hoogwaardige kwaliteit posterpapier en is leverbaar in 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss