-20%

Vorige Artikel 13 van 166 Volgende

Sterrenbeeld poster met naam en datum - Sterrenstand

€ 11,95 € 9,56 (inclusief 21% btw)

Geboorteposter met daarop afgebeeld de sterrenstand met benaming van het sterrenbeeld uit de periode waarin een jongen of meisje is geboren. Tevens wordt zijn of haar naam en geboortedatum vermeld.

Zoek je een prachtige poster voor aan de muur naar aanleiding van een geboorte van een prachtige jongen of prachtig meisje dan is deze poster een uitstekend idee. Op deze poster wordt persoonlijke data van het pasgeboren kindje vermeld evenals de sterrenstand en benaming van zijn of haar sterrenbeeld.

In daarvoor bestemde open velden vul je achtereenvolgens in de geboortedatum, het sterrenbeeld en de naam van het pasgeboren jongetje of meisje. Natuurlijk kan het zo zijn dat je niet zeker weet welk sterrenbeeld bij welke geboortedatum hoort. Dan kunt u ook dit veld leeglaten en bepalen wij dit voor u.

Uw poster wordt geprint op een zeer hoge kwaliteit posterpapier. Voor het formaat heeft u in het betreffende keuzemenu keuze uit maar liefst 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss