-20%

Vorige Artikel 151 van 348 Volgende

Gamer fan poster met spel naar keuze

€ 9,95 € 7,96 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Deze poster is voor de echte gamer onder ons. Iemand die zich graag begeeft in het wereldwijde web. Poster is inclusief naam van zijn of haar favoriete game.

Is er bij  jullie in het gezin iemand een grote fan van gamen? Zit hij of zij graag urenlang per dag achter het beelscherm om het volgende level te halen? Dan is deze poster een prachtig geschenk voor de echte gamer.

Deze poster wordt voorzien van allemaal korte statements die een gamer wel zal herkennen. Geen tijd om te eten en absoluut niet gestoord mogen worden zijn bekende kreten uit de gamewereld.

Het mooie is bij deze poster dat er aan het eind van de poster een game naar keuze ingevuld kan worden. Is zijn of haar favoriet bijvoorbeeld Fortnite dan laat je deze titel op de laatste regel door ons invullen. De naam van de game kan ingevoerd worden in het daarvoor bestemde open veld. Deze zal in het gelijke lettertype geplaatst worden als dat van de tekst gamer at play. Natuurlijk kun je hier ook de naam van zijn of haar vriend of vriendin invullen, als teken dat de gamer "meer" aandacht moet schenken aan zijn of haar geliefde. De keuze is geheel aan jou.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk en zijn verkrijgbaar in maar liefst 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss