-20%

Vorige Artikel 38 van 121 Volgende

Joepie de Poepie Poster

€ 9,95 € 7,96 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Poster welke overal de blits zou maken maar natuurlijk vooral op het toilet. De poster wordt voorzien van de tekst Joepie de Poepie. Poster is leverbaar in 6 formaten.

Prachtige poster met een tekst welke ons allen wel bekend voor zal komen. De tekst Joepie de Poepie  is een bekende uitspraak van de vroegere televisie. Kinderen waren aan de  buis gekluisterd. Nu mag deze uitspraak aan de muur. Het kan als vrolijk noot in elk vertrek van het huis opgehangen worden, maar een mooie passende plek is  natuurlijk het toilet.

Joepie de Poepie, wie maak jij blij met deze poster of krijgt deze gewoon een prachtige plek in jouw toilet?

Deze opdruk wordt geprint op hoogwaardige kwaliteit posterpapier en is leverbaar in 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss