-20%

Vorige Artikel 143 van 342 Volgende

Scrabble poster met eigen namen - met achtergrond

Levertijd & Verzendkosten: SCRABPOS
€ 11,95 € 9,56 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Prachtige poster voor het gezin waarbij de namen uit het  gezin als een scrabble spel geplaatst worden op deze poster. Deze poster  is leverbaar in 6 formaten.

Wat een mooie aanwinst als decoratie voor in huis. Deze scrabble poster bevat alle namen van het gezin. Deze zijn in elkaar geschoven als een speelveld. Ook uit te breiden met belangrijke steekwoorden die veel betekenen binnen jouw gezin. Een mooie en unieke poster in zwart wit om de woonkamer mee te decoreren. 

Op zoek naar een persoonlijk housewarmingcadeau? Met deze gepersonaliseerde poster boek je zeker succes! Op de  achtergrond plaatsen we de  prachtige weergave van enkele bloemen. Op deze manier lijken de letters te zweven van de poster af.

Kies de gewenste versie van het formaat en geef in het daarvoor bestemde open veld de maximaal 9 namen en of woorden door die je graag verwerkt wilt zien op het blad. Na het plaatsen van uw bestelling gaat onze ontwerper hier mee aan de slag en stuurt u zo spoedig mogelijk de proef ter goedkeuring per e-mail door. Het is van belang dat u bij de adresgegevens het juiste e-mailadres invoert om vertraging te voorkomen.

Bij deze versie zijn het "zwarte" stenen voorzien van witte letters.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss