-20%

Vorige Artikel 103 van 300 Volgende

Scrabble poster met eigen namen - Zwarte achtergrond

Artikelnummer: SCRABFAM
€ 11,95 € 9,56 (inclusief btw)

Prachtige scrabble poster waarbij de namen uit het gezin in de poster terugkomen als een waar speelveld. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Een prachtige poster voor in de woonkamer aan de muur.  Op deze poster komen alle namen van het gezin te staan. Niet netjes onder elkaar, maar als een echt scrabble speelveld in elkaar verweven. Natuurlijk kunnen de namen uitgebreid worden met de namen van de huisdieren, de plaatsnaam waar jullie wonen, de straatnaam etc.  Ook leuk om uit te breiden met woorden als liefde en gezin.

Dus ben je op zoek naar een persoonlijk housewarmingcadeau? Met deze gepersonaliseerde poster boek je zeker succes! Deze poster heeft een zwarte achtergnd waarbij de scrabblestenen ook zwart zijn  met wit uitgespaarde letters. Natuurlijk vind je bij iedere letter de waarde van de letter, net als in het echte spel.

Kies de gewenste versie van het formaat en geef in het daarvoor bestemde open veld de maximaal 9 namen en of woorden door die je graag verwerkt wilt zien op het blad. Na het plaatsen van uw bestelling gaat onze ontwerper hier mee aan de slag en stuurt u zo spoedig mogelijk de proef ter goedkeuring per e-mail door. Het is van belang dat u bij de adresgegevens het juiste e-mailadres invoert om vertraging te voorkomen.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss