-15%

Vorige Artikel 16 van 99 Volgende

After the finish - Quote Poster

€ 9,95 € 8,46 (inclusief 21% btw)

Een prachtige quote welke iedere racefan wel op het toilet wil hebben. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Ben je op zoek naar een mooie poster die uitstekend past op het toilet van een echte racefan. Dan is dit een goede kanshebber. 

Op deze poster staat een mooie uitspraak te weten: After the finish please wash your hands (thank you). Deze tekst wordt natuurlijk vergezeld met een finishvlag. Is de boodschap, klein of groot, gedaan dan graag even de handen wassen.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. Deze is leverbaar in 6 verschillende formaten. Te weten A4, A3, A2, 20x30cm en 30x40cm.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss