Vorige Artikel 1 van 36 Volgende

Plattegrond hart voor vaderdag of moederdag

Artikelnummer: POSPLATVAMO
€ 14,95 (inclusief 21% btw)

Een prachtig cadeau voor vaderdag of moederdag. De plattegrond van de stad of dorp waar jullie wonen weergegeven in een groot hart. Hieronder komt een eigen tekst naar keuze. Leverbaar in 6 formaten.

Wil jij je vader of moeder goed verrassen met vaderdag of moederdag dan is dit een prachtig geschenk voor hem of haar. De poster met daarop een stad of dorp waar jullie wonen of graag op vakantie gaan weergegeven in een groot hart. Tevens is er onder het hart  de ruimte voor een eigen tekst  in 3 regels.

Bij dit artikel is de keuze gemaakt voor de plaats Apeldoorn, maar letterlijk elk dorp of stad waar dan ook ter wereld brengen wij op het gewenste formaat uit op de poster. De plattegrond bezit een groot gedeelte  van de poster maar daardoor is er oog voor detail. Onder de poster kan een tekst naar wens ingegeven worden.

Leuk om kado te geven op vaderdag of moederdag aan je vader of moeder.  Hij of zij zij zal deze plattegrond met liefde een mooie plek in huis geven. 

De posters zijn leverbaar in 6 verschillende formaten en worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Voor de tekst plaatsen we geheel uw eigen gekozen tekst in 3 regels onder elkaar onder de plattegrond. U vult de tekst naar wens in in de daarvoor bestemde open velden. Wenst u geen tekst in de eerste of tweede of derde regel op de plattegrond dan laat u dit veld leeg. De plaatsnaam komt er standaard NIET in te staan. Deze dient u zelf bij regel 1, regel 2 of regel 3 in te vullen indien gewenst.

Voor het lettertype van de door u aangeleverde tekst is er keuze uit 6 uiteenlopende lettertypes, zie hiervoor de bijgevoegde foto. 

Na uw bestelling ontvangt u van ons eerst een proef per mail. Aan de plattegrond zelf kan niets meer gewijzigd worden daar de optie, het gebied en de schaal reeds door ons in de beste positie met meeste details weergegeven zijn.

Het akkoord op de proef is bedoeld voor de tekst, grootte van de tekst en de positie van de tekst. Indien dit door u geaccodeerd wordt gaan we over tot het printen, verpakken en verzenden van uw bestelde plattegrond.

Bent u op zoek naar de weergave van een wijk, een gebouw, een bepaalde straat waar dan ook ter wereld, een gehucht of een wereldstad, geen enkel probleem, ook deze optie is natuurlijk in te vullen.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss