Vorige Artikel 7 van 157 Volgende

Sprookje met eigen naam - Poster

€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Prachtige poster waarvan de afbeelding zo uit een sprookje kan komen. Te voorzien van een naam naar keuze in een kleurrijie opzet. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Ben je op zoek naar een mooie poster voor op de slaapkamer van uw zoon of dochter dan is deze poster een schot in de roos. Op deze kleurrijke poster wordt een kasteel met veel  franjes geplaatst in het bijzijn van een prachtige regenboog. Daartussen plaatsen we in kleurrijke letters een naam naar keuze, bijvoorbeeld van uw zoon of dochter.

De gewenste naam kan ingevoerd worden in het daarvoor bestemde open veld.

De posters zijn leverbaar in 6 verschillende formaten en worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. 

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss