Vorige Artikel 6 van 73 Volgende

Sleutelrek met eigen namen

€ 14,95 (inclusief 21% btw)

Houten sleutelrek voor 2 tot en met 5 personen waarbij ieder haakje een gepersonaliseerd huisje heeft. Modern en trendy voor aan de muur.

Heb je weleens gecheckt hoeveel sleutels of sleutelbossen jullie in het gezin hebben. Vaak is er wel iemand in het gezin die zijn of haar sleutel kwijt is. Hetzij een fietssleutel, autosleutel of complete sleutelbos. Hier hebben we wat op gevonden.

Variërend van 2 tot en met 5 personen hebben we het houten sleutelrek ontworpen waarbij een ieder zijn of haar eigen gepersonaliseerd haakje heeft. Door middel van een houten huisje waarop zijn of haar naam gedrukt wordt heeft iedereen zijn eigen plekje aan het sleutelrek. Dit is mogelijk met 2 huisjes en dus 2 haakjes, 3 huisjes met 3 haakjes, 4 huisjes met 4 haakjes of 5 huisjes met 5 haakjes. In het daarvoor bestemde open veld geef je de namen op zoals ze van links naar rechts geplaatst worden. Kies je bijvoorbeeld voor 3 huisjes, dus 3 haakjes dan worden de namen van links naar rechts op de huisjes geplaatst zoals jij ze in het open veld doorgeeft van links naar rechts.

De houder wordt naar keuze voorzien in de afgebeelde houtskleur, kleur wit of kleur zwart. De kleurkeuze maak je in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu. De huisjes worden daarop bevestigd en blijven de houtskleur behouden. Bij ieder huisje hoort een haakje welke voor op de houder wordt gemonteerd. Voor de top van de haakjes is er keuze uit een zwarte, witte of donkergroene dop.

In het daarvoor bestemde meerkeuzemenu kun je aangeven of je haakjes voor op de achterzijde wenst ja of nee.

 

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss