-20%

Vorige Artikel 1 van 34 Volgende

Ik ben trots op de zorg - Shirt

Artikelnummer: SHIRTEAT
€ 12,95 € 10,36 (inclusief btw)

Ben jij ook zo trots op de mensen die werkzaam zijn in de zorg, dan is dit een passend shirt voor jou. Het shirt is leverbaar in diverse maten, kleuren en drukkleuren.

Ben je op zoek naar een toepasselijk shirt om te laten zien dat jij trots bent op al die mensen die in de zorg werken. Of ben jij zelf misschien iemand die dag in dag uit klaar staat om voor andere mensen te zorgen. Dan is dit shirt een toepasselijk shirt voor jou. Ook leuk natuurlijk om iemand te verrassen met dit shirt als hij of zij de passie heeft voor zorg.

Op de borst van het t-shirt staan de tekst ik ben trots op de zorg. De O van trots hebben we gewijzigd in een hart. Om de tekst heen komt een kader te staan.

Dit shirt is leverbaar in diverse maten en natuurlijk beschikbaar voor zowel kindermaten als volwassen maten. De drukkleur is net als de kleur van het shirt te bepalen. 

Voor shirts kleiner dan maat 92 kan het zijn dat er automatisch een shirt met lange mouwen toegezonden wordt indien de editie met korte mouwen niet leverbaar is.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss