-20%

Vorige Artikel 8 van 34 Volgende

Rompertje of shirt papa of mama superheld - Zorg

€ 8,95 € 7,16 (inclusief btw)

Een rompertje of shirt met de tekst mijn mama of papa is een superheld. Ze werkt in de zorg. De rompertjes en shirts zijn leverbaar in diverse maten en drukkleuren.

Wat zijn we trots op een prachtige collectie met rompertjes en shirts. Aanmoedigende teksten welke gedrukt worden op een rompertje of shirt. Maar wat zijn we nog meer trots op al die mensen die heden ten dage werkzaam zijn in de zorg en klaar staan voor een ander. Vaak hebben deze papa's en mama's ook nog een gezinnetje waarbij een kleine zoon of dochter deel uitmaakt van het gezin. Verras papa of mama met een leuk rompertje of shirt als deze.

Op dit rompertje of shirt wordt de tekst geplaatst: Mijn mama of papa is een superheld. Ze of hij werkt in de zorg. In een stoere opzet een leuk rompertje of shirtje om aan te trekken bij de kleine spruit. In het meerkeuzemenu maakt u de keuze uit een shirt of rompertje.

Iedereen mag dit shirt of rompertje zien natuurlijk. We leveren het rompertje  of shirt met een korte mouw of met een lange mouw. De keuze kunt u maken in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

In het keuzemenu kunt u ook de keuze maken voor de maat en de drukkleur. 
Voor de keuze van één van de glitterkleuren geldt een kleine meerprijs.

Een prachtig item uit de nieuwe collectie van Kjekk.nl Zie ook de andere uitvoeringen van teksten in de gelijke categorie. Leuk om te kopen voor je eigen kindje maar ook zeker leuk om deze als kraamcadeau te schenken aan de trotse papa en mama uit de zorg.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss