Vorige Artikel 7 van 51 Volgende

Katoenen draagtas Mijn hart voor de zorg

€ 6,95 (inclusief 21% btw)

Katoenen draagtas met lange hengsels in zwart of wit welke bedrukt wordt met de bijzondere tekst mijn hart voor de zorg. Hart is weergegeven in een symbool. Wie verras jij in de zorg?

Wil je iemand die werkzaam is in de zorg verrassen met een leuk geschenk dan is deze boodschappentas een mooi idee. Op de tas komt de tekst mijn hart voor de zorg te staan. Dit wordt weergegeven in een opvallend lettertype. Extra duidelijk wordt het gemaakt doordat het woord hart wordt weergegeven als een symbool.

Voor de opdruk kan gekozen worden uit vele drukkleuren. Tegen een kleine meerprijs kan de opdruk zelfs in een glitterkleur gedrukt worden.

Voor de  tas heeft u de keuze uit 2 formaten. Standaard bieden we u de grote tas aan met lange hengsels. Deze heeft een afmeting van 38 x 42 cm. De tas heeft lange hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 38 x 42 cm. U kunt voor een lagere prijs in het daarvoor bestemd meerkeuzemenu ook de kleinere uitvoering kiezen. Deze heeft korte hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 22 x  26 cm.

Mocht je een andere kleur voor de tas wensen dan zwart of wit dan kun je dit voorafgaand aan je bestelling altijd even navragen via het contactformulier.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss