Vorige Artikel 36 van 251 Volgende

Girls with dreams - Poster

€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Poster met een bijzondere tekst girls with dreams became women with wine. Deze poster is leverbaar in 6 verschillende formaten.

Ben je als vrouw een liefhebber van een heerlijk wijntje dan zou het goed kunnen kloppen dat jij vroeger of wellicht nog steeds volzit met dromen. De dromen hebben ervoor gezorgd dat jij ze waar hebt gemaakt en nu kunt genieten van een heerlijk wijntje.

Deze elegante poster past in de woonkamer van een echte powervrouw. Bekijk ook zeker de girlpower posters in de categorie kantoorposters. Deze poster wordt met professionele inkt gedrukt op hoogwaardige kwaliteit posterpapier. Er is keuze uit 6 verschillende formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss