GRATIS

Vorige Artikel 28 van 189 Volgende

Thuiswerk Diploma met naam

GRATIS

Een prachtige GRATIS thuiswerk diploma voor je zoon of dochter. Alle taakjes voor school volbracht dan verdient hij of zij dit diploma. Tevens te voorzien van een fraaie sleutelhanger. Diverse uitvoeringen leverbaar.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS diploma's bestellen. Dit telt ook in combinatie met de berenjacht diploma's.

Zit jouw zoon of dochter iedere dag ijverig zijn of haar schooltaakjes uit te voeren dan mag ze daar zeker eens voor beloond worden. Vader en moeder gaan dag in dag uit met hun kinderen aan de slag en spelen voor juf of meester en zorgen dat het huiswerk afkomt. Beloon de kids met deze GRATIS thuiswerk diploma voor alle opdrachten van school.

Van het thuiswerkdiploma zijn 3 versies. Op ieder diploma komt zijn of haar naam te staan. Deze kun je invullen in het daarvoor bestemde open veld. Tevens bij de daarop volgende meerkeuze vraag dien je in te geven of het gaat om een jongen of een meisje.

Bij de eerste twee versies staat er op het diploma een lijntekening van een jongen of een meisje. Kies je bij geslacht voor een jongen dan komt er een jongen op het diploma. Kies je bij geslacht voor een meisje dan komt er een meisje op het diploma. Bij dit diploma wordt één sticker sterretje geleverd. Deze kan geplakt worden op de juiste positie zodra papa en mama vinden dat hij of zij geslaagd is.

Op de derde versie wordt een bul afgebeeld. De rest van de tekst wordt aangepast naar gelang er gekozen is in het meerkeuzemenu voor een jongen of meisje. Bij deze versie worden 3 sterren stickertjes geleverd. Deze kunnen geplakt worden op het behaalde resultaat, te weten goed, super of perfect. Ook leuk om het diploma in etappes te behalen door uiteindelijk alle drie de stickers te krijgen.

Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om het diploma te voorzien van een leuke hartjes sleutelhanger. Een koord wordt hierbij geleverd zodat je het item zelf kunt gebruiken als leuke sleutelhanger of om weg te geven aan iemand die het goed kan gebruiken in deze tijden.

De afbeelding wordt gedrukt op een stevige kaart, net als dat één ieder de wenskaarten/postkaarten kent. Tegen een kleine meerprijs van €0,25 kun je kiezen om de kaart te laten afdrukken op 300 grams stevig kaart formaat. Beide opdrukken zijn van professionele kwaliteit.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS diploma's bestellen. Dit telt ook in combinatie met de berenjacht diploma's.

Na bestelling kun je de verzendkosten afrekenen per iDeal of kiezen voor een overboeking. 
Bij de keuze voor overboeking ontvang je een bevestiging met daarin de gegevens voor de overboeking.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss