-20%

Vorige Artikel 14 van 166 Volgende

Dots met geboortedata - Poster

€ 11,95 € 9,56 (inclusief btw)

Moderne poster waarbij een bol wordt afgebeeld met diverse kleinere bolletjes en daarin de geboortedata van een jongen of meisje in een kleur naar wens.

Ben je op zoek naar een geboorteposter voor uw zoon of dochter dan is deze poster een echte aanrader. De opbouw van bolletjes in een grote bol maakt het bijna 3-d. In de bol wordt de geboortedata weergegeven naar wens.

Allereerst plaatsen we de naam van de jongen of het meisje. Deze kun je invoeren in het daarvoor bestemde open veld.
Daaronder plaatsen we de datum van geboorte. De maand wordt als afkorting weergegeven behalve bij de maand mei. De geboortedatum geeft u in in het daarvoor bestemde meerkeuzeveld.
Daaronder plaatsen we het tijdstip van geboorte. Deze vul je in in het daarvoor bestemde open veld.
Vervolgens is er op de laatste regel een keuze of je de lengte van het kind of het geboortegewicht wilt laten plaatsen. Deze plaats je in het daarvoor bestemde open veld.

Ten slotte kies je in het meerkeuzemenu de kleur voor de tekst. Dit kun je natuurlijk ook gewoon zwart laten.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. De poster is leverbaar in 6 verschillende formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss