GRATIS

Vorige Artikel 27 van 189 Volgende

Lieve wenskaart met naam

GRATIS

Bestel het GRATIS wenskaartje voor een lief persoon waar je nu even niet bij kunt zijn. Te voorzien van de lijntekening van 1, 2 of 3 kindjes met hun namen en eigen wens of groet.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's.

Zijn je kinderen door de Corona crisis voor een aantal weken gescheiden van de allerliefste opa en oma, de superlieve oppas of de tante die vaak op hen deed passen dan maak je hem of haar nu blij met een leuk GRATIS kaartje. Hiermee geef je ze van een afstandje een leuke wens of groet namens de kids.

Op het kaartje komt onder het woord lieve... een naam of meerdere namen te staan aan wie je het kaartje richt, de geadresseerde. Deze naam of namen bijvoorbeeld zoals op het voorbeeld Opa en Oma of Tante Chantal vul je in in het daarvoor bestemde open veld bij geadresseerde(n).

Onder de poppetjes komt een tekst naar eigen keuze te staan. Dit kan een wens of groet zijn, maar natuurlijk ook een leuke vraag of een mededeling. Denk hier goed over na. We adviseren je om hiervoor maximaal 60 tekens te gebruiken inclusief de spaties en leestekens. Gebruik je meer tekst dan zal de tekst naar alle waarschijnlijkheid te klein worden om het voldoende leesbaar te maken. Natuurlijk wordt de tekst mooi gecentreerd in het open vak.

Dan over de poppetjes, dat is een erg leuk idee! We leggen het je stap voor stap aan je uit: 
-Je ziet bij de foto's na de voorbeelden een foto met daarop 6 poppetjes afgebeeld.
-Jij kunt je kind of kinderen laten afbeelden tussen de bovengenoemde teksten, exact zoals de voorbeelden.
-Ieder poppetje (bovenste rij 3 meiden en onderste rij 2 jongens en 1 baby) heeft een cijfer
-Bij het veld "nummer(s) poppetje(s)" vul je in welke poppetjes in welke volgorde je afgebeeld wilt hebben met een maximum van 3 poppetjes.
-Vul je hier in 1-4-6 dan krijg jij op de wenskaart van links naar rechts afgebeeld: het meisje op zn kop, het jongetje met de pet en helemaal rechts de baby.
-Bij het veld: "namen onder poppetje(s)" vul je in welke namen er onder de poppetjes dienen te komen van links naar rechts met een maximum van 3 namen.
-Bijvoorbeeld bij foto 1 zou je dus in moeten vullen Sofie Kaat Milan

Als alle gegevens zijn ingevoerd kunt u de bestelling insturen en gaan wij over tot het samenstellen van de wenskaart.

Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om de wenskaart te voorzien van een leuke hartjes sleutelhanger. Een koord wordt hierbij geleverd zodat je het item zelf kunt gebruiken als leuke sleutelhanger of om weg te geven aan iemand die het goed kan gebruiken in deze tijden.

De afbeelding wordt gedrukt op een stevige kaart, net als dat één ieder de wenskaarten/postkaarten kent. Tegen een kleine meerprijs van €0,25 kun je kiezen om de kaart te laten afdrukken op 300 grams stevig kaart formaat. Beide opdrukken zijn van professionele kwaliteit.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's. Dus niet meer dan 2 GRATIS items per bestelling.

Na bestelling kun je de verzendkosten afrekenen per iDeal of kiezen voor een overboeking. 
Bij de keuze voor overboeking ontvang je een bevestiging met daarin de gegevens voor de overboeking.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss