-20%

Vorige Artikel 3 van 21 Volgende

Schijf sleutelhanger met hart en eigen tekst

€ 1,95 € 1,56 (inclusief btw)

Een prachtige boomschijf welke als hanger of als sleutelhanger wordt voorzien van een fonkelend hart aan de ene zijde en een tekst naar keuze op de achterzijde.

Verras hem of haar met een prachtige houten sleutelhanger, hetgeen een echt boomschijfje betreft welke met de hand vervaardigd is. Op de ene zijde van de hanger wordt een groot fonkelend hart geplaatst en op de andere zijde is er ruimte voor een eigen tekst van maximaal 20 tekens. Deze tekst kun je doorgeven in het daarvoor bestemde open veld.

Voor wat betreft de tekst op de ene zijde, deze wordt gestempeld en biedt ruimte voor maximaal 20 tekens. Dit zie je ook terug op het voorbeeld. Meer tekens dan 20 stuks willen we wel proberen echter wordt een vol schijfje er niet mooier op en de bedoeling is een korte en krachtige boodschap over te kunnen brengen aan de persoon wie je dit gunt.

Er is op het boomschijfje naast letters, een uitroepteken, een hartje of een punt geen ruimte voor een vraagteken, getal of ander leesteken. 

De hanger wordt voorzien van een koord waarbij er de keuze is uit 3 kleuren, te weten goudkleurig, cognac gekleurd of zwart. Kies de gewenste kleur voor het koord in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

U heeft tevens de keuze om tegen een kleine meerprijs het schijfje op 1 zijde te laten voorzien van een klein houten hartje welke dan voor het booomschijfje gehangen wordt. Daar bovenop is er de keuze om de verpakking nog te laten voorzien van versiering door middel van confetti en een paar losse hartjes zoals afgebeeld in het voorbeeld. Ook enkel de keuze voor de prachtige boomschijf sleutelhanger is hierin de optie.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss