Vorige Artikel 3 van 51 Volgende

Tas super oma - versie 3

€ 6,95 (inclusief 21% btw)

Katoenen draagtas met lange hengsels in zwart of wit welke bedrukt wordt met de naam super oma en het bekende logo.

Zoek je als oma een leuke tas om mee te gaan shoppen, boodschappen te doen of cadeau te geven aan je eigen oma dan is deze katoenen draagtas een heel leuk idee. Op de tas komt super oma te staan in een hip lettertype. Onder super oma komt het  logo van superman te staan.

Voor de opdruk kan gekozen worden uit vele drukkleuren. Tegen een kleine meerprijs kan de opdruk zelfs in een glitterkleur gedrukt worden.

Ook zijn deze tassen ideaal voor bijvoorbeeld mee naar de sportschool te nemen of boodschappen in te doen.  Voor de  tas heeft u de keuze uit 2 formaten. Standaard bieden we u de grote tas aan met lange hengsels. Deze heeft een afmeting van 38 x 42 cm. De tas heeft lange hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 38 x 42 cm. U kunt voor een lagere prijs in het daarvoor bestemd meerkeuzemenu ook de kleinere uitvoering kiezen. Deze heeft korte hengsels en de tas zelf heeft een formaat van circa 22 x  26 cm.

Mocht je een andere kleur voor de tas wensen dan zwart of wit dan kun je dit voorafgaand aan je bestelling altijd even navragen via het contactformulier.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss