GRATIS

Vorige Artikel 25 van 189 Volgende

Vaderdag kaartje Versie 3

GRATIS

Bestel het GRATIS vaderdag wenskaartje voor papa, de superheld. Te voorzien van een vliegende held net als papa. Bij de kaart krijg je 3 stickers zodat je papa 3 dikke complimenten kunt geven.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's.

Is het bijna vaderdag? Dan wil je papa , de superheld van het gezin natuurlijk heel erg graag verrassen. Maak papa blij met een leuk GRATIS helden kaartje. Geef je papa de beste vaderdag die hij ooit gehad heeft.

Op het kaartje komt bovenaan te staan, papa is mijn superheld. Hieronder plaatsen we een afbeelding van een echte superheld. Dit zie je aan het logo, maar jij ziet er natuurlijk papa in.

Hieronder plaatsen we de tekst fijne vaderdag, ik vind je zo. Nu kan het natuurlijk zijn dat het kaartje aan papa wordt gegeven vanuit meerdere kinderen. Dit kun je aangeven in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu. Bij een enkel kind wordt er bovenaan geplaatst papa is mijn superheld. Bij meerdere kinderen wordt er bovenaan geplaatst papa is onze superheld. Indien de kaart wordt gegeven vanuit 1 kind dan komt er onder de afbeelding te staan ik vind jou zo..., bij meerdere kinderen wordt er geplaatst wij vinden jou zo..

Onderaan de kaart zijn drie sterren geplaatst met eronder leuke eigenschappen die je papa vast zal hebben. Je krijgt er van ons drie stickers bij zodat het kind deze sterretjes nog kan beplakken en zo kan laten zien aan papa dat hij/zij een superpapa heeft.

Als alle gegevens zijn ingevoerd kunt u de bestelling insturen en gaan wij over tot het samenstellen van de wenskaart.

Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om de wenskaart te voorzien van een leuke hartjes sleutelhanger. Een koord wordt hierbij geleverd zodat je het item zelf kunt gebruiken als leuke sleutelhanger of om weg te geven aan iemand die het goed kan gebruiken in deze tijden.

De afbeelding wordt gedrukt op een stevige kaart, net als dat één ieder de wenskaarten/postkaarten kent. Tegen een kleine meerprijs van €0,25 kun je kiezen om de kaart te laten afdrukken op 300 grams stevig kaart formaat. Beide opdrukken zijn van professionele kwaliteit.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's. Dus niet meer dan 2 GRATIS items per bestelling.

Na bestelling kun je de verzendkosten afrekenen per iDeal of kiezen voor een overboeking. 
Bij de keuze voor overboeking ontvang je een bevestiging met daarin de gegevens voor de overboeking.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss