GRATIS

Vorige Artikel 26 van 189 Volgende

Vaderdag kaartje Versie 4

GRATIS

Bestel het GRATIS vaderdag kaartje voor de allerbeste papa. Te voorzien van een stropdas en vele complimentjes. Tevens is er ruimte voor een eigen tekst gericht aan de vader.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's.

Bijna vaderdag? Verras papa met een heel leuk geschenk. Maak je vader blij met een GRATIS complimenten kaartje. Met dit kaartje  geef je je vader de mooiste vaderdag.

Op het kaartje komt bovenaan de naam of meerdere namen van de kinderen te staan. Deze kun je invullen in het daarvoor bestemde open veld.

In het midden van het kaartje wordt een stropdas afgebeeld met de nummer 1 erop afgebeeld. Natuurlijk is je vader de nummer 1. Links en rechts van de stropdas plaatsen we in totaal 6 leuke complimenten. Hieraan voldoet papa natuurlijk!

Onder de hippe stropdas komt een tekst naar eigen keuze te staan. Dit kan een wens of groet zijn, maar natuurlijk ook een leuke vraag of een mededeling aan papa. Denk hier goed over na. We adviseren je om hiervoor maximaal 60 tekens te gebruiken inclusief de spaties en leestekens. Gebruik je meer tekst dan zal de tekst naar alle waarschijnlijkheid te klein worden om het voldoende leesbaar te maken. Natuurlijk wordt de tekst mooi gecentreerd in het open vak. Deze tekst vul je in in het daarvoor bestemde open veld.

Als alle gegevens zijn ingevoerd kunt u de bestelling insturen en gaan wij over tot het samenstellen van de wenskaart.

Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om de wenskaart te voorzien van een leuke hartjes sleutelhanger. Een koord wordt hierbij geleverd zodat je het item zelf kunt gebruiken als leuke sleutelhanger of om weg te geven aan iemand die het goed kan gebruiken in deze tijden.

De afbeelding wordt gedrukt op een stevige kaart, net als dat één ieder de wenskaarten/postkaarten kent. Tegen een kleine meerprijs van €0,25 kun je kiezen om de kaart te laten afdrukken op 300 grams stevig kaart formaat. Beide opdrukken zijn van professionele kwaliteit.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's. Dus niet meer dan 2 GRATIS items per bestelling.

Na bestelling kun je de verzendkosten afrekenen per iDeal of kiezen voor een overboeking. 
Bij de keuze voor overboeking ontvang je een bevestiging met daarin de gegevens voor de overboeking.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss