Vorige Artikel 4 van 93 Volgende

Welcome to the thinking chair - Poster

€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Hippe poster met de tekst welcome to the thinking chair. In deze ruimte wordt vaak over van alles en nog wat nagedacht. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Ben jij op zoek naar een leuke decoratie voor op het toilet dan komt een poster al snel in aanmerking. De ruimte is vaak kaal en toch breng je hier veel tijd door. Waarom zou je dan niet iets aan de muur hangen waar mensen door worden getriggerd? Ga voor deze poster.

Op de poster staat een wcpot afgebeeld met daaronder de tekst welcome to the thinking chair. Hier op deze plek denken mensen vaak na over de meest uiteenlopende dingen uit het leven.

Deze poster wordt gedrukt op hoogwaardig posterpapier en is leverbaar in 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss