Vorige Artikel 5 van 99 Volgende

Use me well - Poster

€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Leuke poster met een dringend advies welke verwerkt wordt in de tekst. Deze poster voor op het toilet is leverbaar in 6 formaten.

Leuke posters voor op het toilet zijn een mooie aanwinst, maar als je met die poster ook nog eens een goede tip duidelijk kunt maken sla je twee vliegen in één klap. Met deze poster haal je een opvallende eyecatcher in huis. Geef deze een mooie plaats boven de wc en je zult leuke reacties krijgen.

Op deze poster staat de tekst Use me well and keep me clean i'll never tell what i've seen. Onder de tekst plaatsen we een vrolijke smiley met een vleugje liefde.

Deze poster wordt gedrukt op hoogwaardig posterpapier en is leverbaar in 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss