Vorige Artikel 4 van 35 Volgende

Tuinposter Vandaag neem ik een slipperdag - Diverse formaten

Artikelnummer: TUIN026
€ 24,95 (inclusief btw)

Prachtige tuinposter met de tekst: Vandaag neem ik een slipperdag. De tuinposter is er in 4 formaten.

Ben je bezig om de tuin een nieuwe look te geven voor de aankomende zomerperiode? Is alles weer in gereedheid gebracht, maar wil je weleens wat nieuws toevoegen aan de inrichting van de tuin?

Ga eens voor een vrolijke tuinposter met de tekst: Vandaag neem ik een slipperdag. Deze poster gaat vergezeld met een paar slippers. Een prachtige tuinposter welke leverbaar is in de formaten A4, A3, A2 en A1.

De afmetingen zijn als volgt:
A4 - 29,7 x 21,0 cm
A3 - 42,0 x 29,7 cm
A2 - 59,4 x 42,0 cm
A1 - 84,1 x 59,4 cm

Voor ieder groter formaat geldt een kleine meerprijs. De tuinposters welke wij leveren zijn geschikt voor zowel binnen- als buiten het huis en zijn van de allerbeste kwaliteit met een dikte van 0,42 mm. Onze spandoeken welke voor de tuinposters gebruikt worden, worden eveneens gebruikt als professioneel reclamedoek bij bedrijven en evenementen.

Het zeil voldoet aan de hoogste brandpreventieklasse B1 en is licht- en waterbestendig. Voor het ophangen van de poster worden er ogen gemonteerd op de hoeken van de poster. Dit wordt zonder extra kosten, als extra service aan u geboden.

U kunt in het keuzemenu ervoor kiezen om de ogen weg te laten en geen ophangsysteem te verkiezen of tegen een kleine meerprijs te kiezen voor de houten posterhanger welke enkel voor gebruik binnenshuis voldoet. Bij bestelling van de posterhanger kunt u tevens kiezen voor een cognac of zwart koord om de poster op te hangen.

De opdruk bij deze tuinposter kan ook in omgekeerde volgorde gedrukt worden, daarmee zeggend een zwarte achtergrond met witte letters. Hiervoor maakt u de keuze in het keuzemenu.

U kunt in het open veld de tekst aangeven welke u eventueel in combinatie met een afbeelding op de tuinposter wenst. Bij het afronden van uw bestelling heeft u een invulveld genaamd Extra Informatie. Daar kunt u eventuele toevoegingen noteren ten aanzien van de opdruk.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss