GRATIS

Vorige Artikel 9 van 52 Volgende

Juf Meester kaartje Versie 1

GRATIS

Bestel het GRATIS wenskaartje voor je juf of meester. Te voorzien van je karikatuur, je naam en met een leuke boodschap voor jouw juf of meester.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's.

Is je schooljaar bijna ten einde? Dan wil je natuurlijk graag je juf of meester even in het zonnetje zetten. Maak hem of haar blij met een leuk GRATIS kaartje. Hiermee ga je met een goed gevoel de zomervakantie in.

Op het kaartje komt onder de woorden voor de allerliefste... de naam van je juf of meester te staan. Deze naam vul je in in het daarvoor bestemde open veld bij geadresseerde(n). Vergeet ook zeker niet juf of meester erbij te vermelden.

Onder het gekozen poppetje komt een tekst naar eigen keuze te staan. Dit kan een wens of groet zijn, maar natuurlijk ook een leuke vraag of een mededeling aan je juf of meester. Denk hier goed over na. We adviseren je om hiervoor maximaal 60 tekens te gebruiken inclusief de spaties en leestekens. Gebruik je meer tekst dan zal de tekst naar alle waarschijnlijkheid te klein worden om het voldoende leesbaar te maken. Natuurlijk wordt de tekst mooi gecentreerd in het open vak. Deze tekst vul je in in het daarvoor bestemde open veld.

Dan over de poppetjes, dat is een erg leuk idee! We leggen het je stap voor stap aan je uit: 
-Je ziet op foto 2 een foto met daarop 6 poppetjes afgebeeld.
-Jij kunt je jezelf laten afbeelden tussen de bovengenoemde teksten, exact zoals je op de voorbeelden ziet.
-Ieder poppetje (bovenste rij 3 meiden en onderste rij 2 jongens en 1 baby) heeft een cijfer
-Bij het veld "nummer poppetje" vul je in welk poppetje je afgebeeld wilt hebben op de kaart.
-Bij het veld "naam onder poppetje" vul je in welke naam er onder het poppetje dient te komen.
-Als laatste kun je kiezen om 2 hartjes of 2 sterretjes naast je naam te laten drukken.

Als alle gegevens zijn ingevoerd kun je de bestelling insturen en gaan wij over tot het samenstellen van de leuke wenskaart voor je juf of meester. 

Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om de wenskaart te voorzien van een leuke hartjes sleutelhanger. Een koord wordt hierbij geleverd zodat je het item zelf kunt gebruiken als leuke sleutelhanger of om weg te geven aan je juf of meester als extra cadeautje.

De afbeelding wordt gedrukt op een stevige kaart, net als dat één ieder de wenskaarten/postkaarten kent. Tegen een kleine meerprijs van €0,25 kun je kiezen om de kaart te laten afdrukken op 300 grams stevig kaart formaat. Beide opdrukken zijn van professionele kwaliteit.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's. Dus niet meer dan 2 GRATIS items per bestelling.

Na bestelling kun je de verzendkosten afrekenen per iDeal of kiezen voor een overboeking. 
Bij de keuze voor overboeking ontvang je een bevestiging met daarin de gegevens voor de overboeking.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss