GRATIS

Vorige Artikel 22 van 189 Volgende

Juf Meester kaartje Versie 2

GRATIS

Bestel het GRATIS wenskaartje voor je juf of meester. Te voorzien van lieve teksten, je naam en met één pakkend zinnetje op de laatste regel voor jouw juf of meester.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's.

Is je schooljaar bijna ten einde? Dan verdient jouw juf of meester toch wel echt een heel speciaal cadeautje als afsluiting van dit bijzondere schooljaar. Maak hem of haar blij met een leuk GRATIS kaartje. Hiermee ga je met een goed gevoel de zomervakantie in.

Op het kaartje komt onder het woord bedankt lieve... de naam van je juf of meester te staan. Deze naam vul je in in het daarvoor bestemde open veld bij geadresseerde(n). Vergeet ook zeker niet juf of meester erbij te vermelden.

Hieronder plaatsen we in een duidelijk lettertype voor het bijzondere schooljaar. Daaronder plaatsen we de naam van de afzender, van jou dus. Dikke knuffel gevolgd door jouw naam. Deze vul je in in het daarvoor bestemde open veld.

Als laatste regel ga je een pakkende tekst naar eigen keuze laten vermelden. Dit kan een wens of groet zijn, maar natuurlijk ook een bijzonder compliment. Denk hier goed over na. We adviseren je om hiervoor maximaal 20 tekens te gebruiken inclusief de spaties en leestekens. Gebruik je meer tekst dan zal de tekst naar alle waarschijnlijkheid te klein worden om het voldoende leesbaar te maken. Natuurlijk wordt de tekst mooi gecentreerd op de laatste regel. Deze tekst vul je in in het daarvoor bestemde open veld.

Als alle gegevens zijn ingevoerd kun je de bestelling insturen en gaan wij over tot het samenstellen van de leuke wenskaart voor je juf of meester. 

Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om de wenskaart te voorzien van een leuke hartjes sleutelhanger. Een koord wordt hierbij geleverd zodat je het item zelf kunt gebruiken als leuke sleutelhanger of om weg te geven aan je juf of meester als extra cadeautje.

De afbeelding wordt gedrukt op een stevige kaart, net als dat één ieder de wenskaarten/postkaarten kent. Tegen een kleine meerprijs van €0,25 kun je kiezen om de kaart te laten afdrukken op 300 grams stevig kaart formaat. Beide opdrukken zijn van professionele kwaliteit.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's. Dus niet meer dan 2 GRATIS items per bestelling.

Na bestelling kun je de verzendkosten afrekenen per iDeal of kiezen voor een overboeking. 
Bij de keuze voor overboeking ontvang je een bevestiging met daarin de gegevens voor de overboeking.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss