Vorige Artikel 4 van 26 Volgende

Wil jij mijn anderhalve meter zijn - Flessenpost

€ 6,50 (inclusief 21% btw)

De eeuwenoude flessenpost brengen we terug in een nieuw jasje. Voor het vragen van de meter hebben we een toepasselijke tekst voor in het buisje. Wil jij mijn anderhalve meter zijn?

Hierbij de klassieke uitvoering: Wil jij mijn anderhalve meter zijn
De kleur, ondergrond en label zijn volledig te personaliseren naar eigen wens.

Breng op een bijzondere manier je boodschap over. Stel iemand die ene belangrijke vraag of bedank hem of haar op een unieke wijze. Door middel van flessenpost voorzien van jouw belangrijke boodschap breng je tegelijk een origineel geschenk over. Deze zijn geheel te personaliseren met bijvoorbeeld namen, geboortedatum, trouwdatum etc.

Het geschenk bestaat uit een 16 cm lange glazen buisje voorzien van een dop van kurk. Hiermee geef je een ultiem cadeau. We plaatsen hierin bijvoorbeeld de tekst: Wil jij mijn anderhalve meter zijn. 

Een volledig gevulde tekst in een afgesloten glazen buisje heeft plaats voor maximaal 29 tekens. 

U heeft diverse keuzes voor de inhoud. Uw gewenste tekst plaatsen we in diverse gekleurde kaders te weten: Zwart, Roze, Blauw, Rood, Fuchsia, Paars, Mos Groen of Lime Groen. U maakt hiervoor de keuze in het daarvoor bestemde keuzemenu.

Aan de buitenzijde verbinden we de kurk met het buisje door middel van een grof koord en een cadeaulabel. Het label is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar: 
-Leeg label
-Label met gestempelde tekst (maximaal 20 tekens inclusief spaties)
-Label voorzien van geschreven tekst

Bij het voorbeed ziet u dat er op het label aan de buitenzijde is gekozen voor de tekst: Ook al ben ik nog zo klein... Dit kunt u natuurlijk wijzigen echter is het wel een tekst die mooi rijmt op de tekst van de houten inlay

De keuze voor het label geeft u aan in het daarvoor bestemde keuzemenu. 

Dit feestelijk geschenk wordt door ons met uiterste zorg samengesteld, goed beschermd ingepakt en verzonden met de juiste transporteur. 

Bij hogere afname hanteren we staffelkorting, te weten:
Bij afname van 10 tot en met 24 stuks -> 10% korting
Bij afname van 25 tot en met 99 stuks -> 20% korting
Bij afname van 100 stuks of meer, is prijs op aanvraag

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss