-20%

Vorige Artikel 23 van 60 Volgende

Zonnescherm voor de juf - Autoaccessoire

€ 6,95 € 5,56 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Handig zonnescherm voor aan de binnenkant van de autoruit. Op het scherm komt de naam juf te staan vergezeld door een prachtig hartje.

Ben je op zoek naar een zonnescherm of set zonneschermen voor in uw auto? Deze prachtige uitvoering heeft de afbeelding van een hartje waarbij de naam juf is geplaatst.

Als je kinderen in de zomer op de achterbank zitten tijdens de autorit is het al snel dat de zonnestralen door de autoruit heen komen in de gezichtjes van de kinderen. Daarvoor hebben we nu een mooie oplossing. Dit zonnescherm kun je met het bijgeleverde materiaal eenvoudig en snel bevestigen aan de binnenzijde van de autoruit. 

De print voor op het zonnescherm is leverbaar in diverse kleuren. Hiervoor maak je je keuze in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu. Hierbij is voor een kleine meerprijs ook een glitterkleur mogelijk. Mooi om te zien als de auto's passeren en zij een glinsterende afbeelding op het raam zien zitten.

Het woord juf welke op het scherm gedrukt moet worden wordt vergezeld met een hartje.

Je kunt tevens tegen een aantrekkelijke prijs kiezen voor een tweede model in de gelijke uitvoering daar de achterbank in de auto natuurlijk 2 zijruiten heeft en je je zoon of dochter op de terugreis natuurlijk niet alsnog in de zon wil laten zitten. Wil je het model voor het andere raam met een andere naam of voorzien van een andere drukkleur dan vragen we je wederom 1 exemplaar te bestellen daar er met een andere naam nieuwe instellingen van toepassing zijn.

Voorde kleur van het zonnescherm kun je kiezen uit het donkere model of het witte model. Deze keuze maak je in het meerkeuzemenu.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss