-20%

Vorige Artikel 11 van 52 Volgende

Kraskaart voor juf of meester met eigen tekst

€ 2,95 € 2,36 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Geef je juf of meester een leuke kraskaart cadeau als dank voor het fijne schooljaar. De tekst onder de kraslaag en de titel bovenaan bepaal jij helemaal zelf.

Een bijzondere kraskaart waarbij het krasgedeelte bestaat uit een rechthoekig vlak. Onder het rechthoekig vlak vermelden we je gewenste onthulling, vraag of andere dringende boodschap welke je over wilt brengen aan je juf of meester. 

Aan de bovenzijde van de kraskaart kun je eveneens een korte mededeling laten plaatsen. De gewenste tekst wordt in een hip lettertype gedrukt onder de bovenste pijl met hartjes. Hier kun je bijvoorbeeld de volgende tekst laten plaatsen: Ik wil je even iets zeggen. De glimlach zal zeker op het gezicht van de juf of meester tevoorschijn komen.

Vul de beide teksten in in de daarvoor bestemde open velden. Wij noteren deze op de kraskaart en voorzien de tekst in de ronde van een kraslaag. De kaart maken we af met afgeronde hoeken en klaar is de prachtige kaart voor onthulling. Vergeet niet bij een kaartje voor de juf of meester om ergens je eigen naam erin te verwerken. De juf of meester krijgt natuurlijk meerdere cadeautjes en zo weet hij of zij altijd dat deze leuke kraskaart van jou afkomstig was.

Voor het materiaal van de kaart gebruiken we linnen karton. 

Voorbeelden voor aan de bovenzijde van de kaart:
-Winactie
-Psst ik wil je wat vragen
-Mag ik je wat vragen?
-Ik moet je iets zeggen
-Ik heb een nieuwtje
-Verrassing!
-Ik heb een geheimpje
-Wil je een geheimpje horen?

Deze kraskaart wordt vanuit Kjekk.nl op een bijzonder manier samengesteld op luxe materiaal. Door deze wijze blijft de kaart een prachtige herinnering om in te lijsten of te bewaren.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss