Vorige Artikel 2 van 157 Volgende

Hartslag poster

€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Prachtige poster met de weergave van een hartslag. Hierbij wordt rechtsonder de naam en de geboortedatum van het pasgeboren kindje weergegeven.

Ben je op zoek naar een bijzondere poster voor in huis of ben je op zoek naar het meest perfecte kraamcadeau. Deze poster bevat de weergave van een hartslag van links naar rechts met daarbij rechtsonder de naam en daaronder de geboortedatum van het pasgeboren jongetje of meisje geplaatst.

In de daarvoor bestemde open velden kun je de naam doorgeven en de geboortedatum.

Voor iedere poster is er keuze uit maar liefst 6 verschillende formaten, de print van professionele kwaliteit wordt gedrukt op professioneel posterpapier.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss