Vorige Artikel 3 van 157 Volgende

Eigen hartslag poster

€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Prachtige poster met de weergave van de hartslag welke jij aan ons doorgeeft. Denk hierbij de hartslag van een kindje in de buik of van een ander moment uit het leven.

Zoek je het perfecte kraamcadeau of wil jij iets heel bijzonders aan de muur dat refereert aan jouw zwangerschap. Deze poster bevat de weergave van een hartslag welke jij aan ons door hebt gestuurd. Rechtsonder plaasten we de gewenste naam met daaronder de geboortedatum van het pasgeboren jongetje of meisje.

Het beste kunt u een duidelijke scan of digitaal bestand doorsturen aan de klantenservice via info@kjekk.nl Wij zullen deze print dan omzetten in een duidelijke hartslag voor op de poster. U kunt het bestand aan ons toesturen na het plaatsen van de bestelling, wanneer u de bevestiging met het bestelnummer heeft ontvangen.

In de daarvoor bestemde open velden kun je de naam doorgeven en de gewenste datum.

Mooie ideetjes voor deze poster zijn de gemeten hartslag wanneer het kindje nog in je buik zit of de hartslag wanneer het kindje net geboren is.

Voor iedere poster is er keuze uit maar liefst 6 verschillende formaten, de print van professionele kwaliteit wordt gedrukt op professioneel posterpapier.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss