-20%

Vorige Artikel 7 van 52 Volgende

Kaart voor de juf - Chill beer

€ 1,50 € 1,20 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Verras de juf of meester aan het eind van het schooljaar met dit leuke kaartje. Een beer chillend op een strandlaken. Inclusief je eigen tekst.

Het einde van het schooljaar is in zicht en natuurlijk wil je jouw juf of meester spreekwoordelijk in het zonnetje zetten en bedanken voor het fijne, maar bovenal bijzondere schooljaar.

Dit leuke kaartje op A6 formaat is het ideale geschenk. Compact in A6 formaat op stevig postkaart kwaliteit kun jij je persoonlijke tekst aan je juf of meester kwijt.

Onderaan de kaart is er een groter vlak voor eigen tekst. Omdat de kaart zomer, zon, vakantie en vrolijkheid uitstraalt hebben we gekozen voor een vrolijk lettertype. De tekst die je hier wilt laten plaatsen kun je kwijt in het open veld genaamd: eigen tekst.

We adviseren om geen enorme teksten te laten plaatsen in het veld daar dat ten koste zou gaan van de lettergrootte of de hippe afbeelding.

De achterzijde blijft blanco zodat hier een persoonlijke noot geschreven kan worden of de kaart eenvoudig per post verstuurd kan worden. 

Natuurlijk bepaal je zelf de tekst en invulling en ook voor je oma, je tante, je vriendjes is dit een leuke kaart.

Tegen een kleine meerprijs kun je er voor kiezen er een houten hartje met hanger erbij te laten leveren. Dit houten hartje is te beschrijven en met koord een leuke sleutelhanger van te maken. Voor je juf of meester of gewoon voor jezelf.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss