Vorige Artikel 7 van 57 Volgende

Set ICSI IVF mijlpaal kaarten

€ 12,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

Set van 24 ICSI of IVF mijlpaalkaarten. Voor iedere stap die je in het traject zet kun je met de bijbehorende kaart gelijk in een foto duidelijk maken in welke fase je zit.

Zwanger worden is niet voor iedereen zomaar weggelegd. Sommige koppels komen er pas laat achter dat het een hele weg is met vele obstakels voordat uiteindelijk bekend wordt dat zwanger geraken niet zomaar mogelijk is. Hiervoor is vaak het een traject nodig waarbij begeleiding van het ziekenhuis voor nodig is. Een IVF of ICSI traject bestaat uit vele fases welke zwaar zijn en vooral een lange tijd in beslag neemt. 

Indien je je bevindt in deze situatie kan het zijn dat je het als koppel voor de buitenwereld verborgen houdt, maar ook velen zijn er in de huidige tijd open over en praten er over met vrienden of familie of geven het aan op de diverse social media kanalen.

Tijdens het traject wil je laten zien in welke fase je zit en daarvoor zijn deze mijlpaalkaarten. Een set van 24 kaarten welke op A6 formaat op bepaalde momenten getoond kunnen worden naar gelang het proces, de stappen die genomen worden of de emoties die hoogtij vieren. Door de kaart op de foto naast de situatie of het moment te leggen en mee te fotograferen en te plaatsen op bijvoorbeeld Facebook of Instagram is het voor de kijker beter te begrijpen welke fase het betreft.

Zie de vele foto's uit welke kaarten deze set bestaat. We hebben gekozen voor een sterk materiaal voor de kaart (300gr.) zodat de kaarten eventueel op meerdere momenten of behandelingen te gebruiken zijn.

De verschillende kaartjes zijn:
- Ik lach maar zo voel ik met niet
- First date met het ziekenhuis
- Op naar het ziekenhuis
- Onze weg naar een klein wonder
- En maar weer eens bloedprikken
- Hormoon stimulatie
- Love you to the (hor)moon and back
- Eventjes samen ontspannen
- Sorry mijn hormonen zijn even van de leg
- Vol goede moed
- Vandaag de follikel meting
- IVF got this opgeven is geen optie
- Vandaag de laatste spuit gezet
- Vandaag de follikel punctie
- Wachten wachten wachten
- Cryo ontdooiing
- Vandaag de terugplaatsing
- Nog 2 weekjes tot we mogen testen
- Nog maar 1 weekje en dan mogen wij testen
- Vandaag is het de testdag
- Helaas negatieve test effe offline...
- Positieve test
- Hoera ik ben zwanger
- Vandaag gaan we voor een echo, spannend! (en leuk)

 

 

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss