-20%

Vorige Artikel 26 van 354 Volgende

De cirkel van invloed - Poster

€ 9,95 € 7,96 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Poster met de cirkel van invloed. Hierop staan zaken waar je wel invloed op hebt en buiten de cirkel zaken waar je geen invloed op hebt. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Weet je soms even niet meer waar je wat moet doen en ben je een beetje de rode draad kwijt en het geovel dat je enkel achter de feiten aanloopt? Gebruik deze poster, ook voor jongeren zeer goed te hanteren doordat ze zich zullen focussen op datgene waar ze ook invloed op kunnen uitoefenen.

Het creeren van rust in het hoofd is de belangrijkste uitkomst indien deze poster gehanteerd worden.

Door de cirkel van invloed toe te passen merk je dat de invloed die je hebt op bepaalde situaties zal groeien. Wanneer je energie de juiste kant op stroomt en je bezig bent om die dingen waarbij je directe invloed aanwezig is te beïnvloeden, word je pro-actiever.

De cirkel van invloed is ook verkrijgbaar op een A6 formaat kaart, deze is te bestellen via HIER.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. Deze is leverbaar in 6 verschillende formaten. Te weten A4, A3, A2, 20x30cm en 30x40cm.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2023 KJEKK | sitemap | rss