GRATIS

Vorige Artikel 18 van 190 Volgende

Back to school kaartje

GRATIS

Bestel het GRATIS wenskaartje voor hem of haar omdat hij of zij weer terug naar school gaat. Te voorzien van een karikatuur, je naam en met een leuke boodschap voor de jongen of het meisje.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's.

Is de vakantie van je zoon of dochter, je kleinzoon of kleindochter, neef of nichtje of je vriend of vriendin bijna ten einde? Dan wil je hem of haar natuurlijk even heel veel plezier wensen in zijn of haar nieuwe groep. Maak hem of haar blij met een leuk GRATIS kaartje. Hiermee gaat hij of zij met een goed gevoel beginnen aan een nieuw schooljaar.

In het keuzemenu maak je de keuze tussen een jongen of een meisje. Op het kaartje komt naast de karikatuur de naam van de jongen of het meisje te staan. Deze naam vul je in in het daarvoor bestemde open veld bij geadresseerde.

Onder het gekozen poppetje en de naam komt een korte tekst naar eigen keuze te staan. Dit kan een korte wens of groet zijn, maar natuurlijk ook een leuke vraag of een mededeling aan hem of haar. Denk hier goed over na. We adviseren je om hiervoor maximaal 25 tekens te gebruiken inclusief de spaties en leestekens. Gebruik je meer tekst dan zal de tekst naar alle waarschijnlijkheid te klein worden om het voldoende leesbaar te maken. Natuurlijk wordt de tekst mooi gecentreerd in het open vak aan de onderzijde. Deze tekst vul je in in het daarvoor bestemde open veld.

Als alle gegevens zijn ingevoerd kun je de bestelling insturen en gaan wij over tot het samenstellen van de leuke wenskaart voor hem of haar.

Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om de wenskaart te voorzien van een leuke hartjes sleutelhanger. Een koord wordt hierbij geleverd zodat je het item zelf kunt gebruiken als leuke sleutelhanger of om weg te geven aan hem of haar als extra cadeautje. Indien de voorraad hartjes op zijn leveren we  in plaats van het hartje een net zo leuk boomschijfje waarop een hartje gestempeld staat.

De afbeelding wordt gedrukt op een stevige kaart, net als dat één ieder de wenskaarten/postkaarten kent. Tegen een kleine meerprijs van €0,25 kun je kiezen om de kaart te laten afdrukken op 300 grams stevig kaart formaat. Beide opdrukken zijn van professionele kwaliteit.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's. Dus niet meer dan 2 GRATIS items per bestelling.

Na bestelling kun je de verzendkosten afrekenen per iDeal of kiezen voor een overboeking. 
Bij de keuze voor overboeking ontvang je een bevestiging met daarin de gegevens voor de overboeking.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss