GRATIS

Vorige Artikel 20 van 189 Volgende

Veel plezier op school kaartje

GRATIS

Bestel het GRATIS wenskaartje voor hem of haar voor het nieuwe schooljaar. Te voorzien van een 3 sterren stickers voor de stoere jongen of meid met natuurlijk ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's.

De zomervakantie is bijna afgelopen en vele kinderen zijn dan weer blij dat ze aan een nieuw schooljaar mogen beginnen. Maak hem of haar extra blij met een leuk GRATIS kaartje. Hiermee gaat hij of zij met een goed gevoel beginnen aan een nieuw schooljaar.

Allereerst krijg je bij dit kaartje 3 sterren stickertjes. Deze kun jij of het kind die het kaartje ontvangt plakken bij de eigenschappen van het kind, te weten knap, slim en/of stoer. Natuurlijk is hij of zij dat allemaal.

Onder de sterretjes en de icoontjes is er ruimte voor een tekst naar keuze. Dit kan een wens of groet zijn, maar natuurlijk ook een leuke vraag of een mededeling aan hem of haar. Wedden dat deze boodschap voor een brede glimlach gaat zorgen. Denk er daarom goed over na. Hoe langer de tekst zal zijn hoe kleiner de letter zal worden. Deze tekst vul je in in het daarvoor bestemde open veld.

Als alle gegevens zijn ingevoerd kun je de bestelling insturen en gaan wij over tot het samenstellen van de leuke wenskaart voor hem of haar.

Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om de wenskaart te voorzien van een leuke hartjes sleutelhanger. Een koord wordt hierbij geleverd zodat je het item zelf kunt gebruiken als leuke sleutelhanger of om weg te geven aan hem of haar als extra cadeautje. Indien de voorraad hartjes op zijn leveren we  in plaats van het hartje een net zo leuk boomschijfje waarop een hartje gestempeld staat.

De afbeelding wordt gedrukt op een stevige kaart, net als dat één ieder de wenskaarten/postkaarten kent. Tegen een kleine meerprijs van €0,25 kun je kiezen om de kaart te laten afdrukken op 300 grams stevig kaart formaat. Beide opdrukken zijn van professionele kwaliteit.

Per bestelling mag je maximaal 2 GRATIS wenskaarten bestellen. Dit telt ook in combinatie met de diploma's. Dus niet meer dan 2 GRATIS items per bestelling.

Na bestelling kun je de verzendkosten afrekenen per iDeal of kiezen voor een overboeking. 
Bij de keuze voor overboeking ontvang je een bevestiging met daarin de gegevens voor de overboeking.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss