Vorige Artikel 11 van 135 Volgende

You and Me - Poster

€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Prachtige poster die staat voor de liefde welke tussen jullie tweetjes aanwezig is. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Prachtige poster welke staat voor de echte liefde in huis. Op de poster staat de tekst You and Me we got this. Jullie hebben de liefde in handen. Jullie harten zijn samen één.

Net als iedere andere poster is ook deze poster leverbaar in 6 formaten. Deze afbeelding wordt geprint op professionele kwaliteit op de hoogst haalbare kwaliteit posterpapier.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss