-20%

Vorige Artikel 12 van 107 Volgende

Pipi Lounge - Toiletposter

Artikelnummer: KAKETOE1
€ 9,95 € 7,96 (inclusief btw)

Geef met een duidelijke benaming aan op deze poster dat de gast weet dat hij of zij zich begeeft op het toilet ofwel de pipi lounge. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Heb jij dat ook weleens gehoord, dat in sommige landen genoemd wordt dat men een pipi gaat doen. Daarmee bedoelen ze dat ze een plasje gaan plegen. Men moet naar het toilet om een pipi te doen. Leuk woord he! 

Wij maken er met deze poster een pipi lounge van, dat vinden we een veel leukere benaming dan de wc of het toilet. Het staat op een hippe manier beschreven op deze poster.

Net als iedere andere poster is ook deze poster leverbaar in 6 formaten. Deze afbeelding wordt geprint op professionele kwaliteit op de hoogst haalbare kwaliteit posterpapier.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss